Ballina Vendi IKMT, RREZIM ME SHPERTHIM TE KONTROLLUAR TE OBJEKTIT TE PESTE NE FIER

IKMT, RREZIM ME SHPERTHIM TE KONTROLLUAR TE OBJEKTIT TE PESTE NE FIER

4

Nje tjeter objekt 5 katesh do te shembet me shperthim te kontrolluar nga IKMT ne Fier. Shperthimi do te kryhet diten e shtune ne oren 12.00 dhe do te perdoren 5 kilogram eksploziv per te shembur ndertesen. Prej kohesh tashme Inspektorati Kombetar I Mbrojtjes se Territorit eshte duke punuar ne qytetin e Fierit ne kuader te projektit te rehabilitimit te lumit Gjanica dhe qendres se qytetit.

https://youtu.be/wA3XAZpiRYo