Ballina Vendi HAPET NE APOLONI SIPARI I AKTIVITETEVE TE PROJEKTIT TOURNE

HAPET NE APOLONI SIPARI I AKTIVITETEVE TE PROJEKTIT TOURNE

2

Eshte zhvillur ne mjediset e Apolonise se lashte, aktiviteti hapes I projektit Tourne ku pjesemarres ishin partnerw nga Italia, Mali i Zi dhe Shqipwria, si dhe gjithw aktorët institucional e mbështetës. Prezantimi i Bashkisw Fier pwr resurset dhe impaktin ekonomik hapi siparin e  kwti aktiviteti duke bwrw njw panoramw tw qartw pwr miqtw dhe njw kartolinw pwr Bashkinw Lider tw projetit TOURNE.

 

 

 

https://youtu.be/1upySl0hxuI