Ballina Vendi GREVA E URISE, PJESE EDHE PUNONJESIT E UZINES NE BALLSH

GREVA E URISE, PJESE EDHE PUNONJESIT E UZINES NE BALLSH

2

10 punonjes te kombinatit te perpunimit te thelle te naftes ne ballsh jane future ne nje greve urie pa afat ne mjediset e qendres shendetesore te uzines. Marrja e pagave te prapambetura dhe rifillimi I punes jane dy kerkesat qe i nxjerrin ata nga greva. Nderkohe perdite e me shume perkeqesohet gjendja shendetesore e punonjesve te Pocemit.