Ballina Vendi Gjakove/Shkon në motel me 21-vjeçaren, 61-vjeçari pi viagra dhe vdes

Gjakove/Shkon në motel me 21-vjeçaren, 61-vjeçari pi viagra dhe vdes

1

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Gjakovë ditën e djeshme ku mësohet se një 61-vjeçar ka ndërruar jetë në mënyrë makabre. Ngjarja ka ndodhur në një motel në afërsi të zonës dhe mësohet se viktima ka pësuar arrest kardiak.

Shkaku i arrestit kardiak ka qenë përdorimi i një kokrre viagra të cilën 61-vjeçari e kishte konsumuar për të pasur një performancë më të mirë në shtrat me 21-vjeçaren që kishte në krah.

Ka qenë e reja ajo që lajmëroi policinë pas ngjarjes së rëndë. Ajo kishte tentuar t’i jepte ndihmën e parë por pa patur sukses.