Ballina Vendi FIER: 47 PROCEDIME PENALE NE NJE JAVE DHE 30 LEJE DREJTIMI AUTOMJETI...

FIER: 47 PROCEDIME PENALE NE NJE JAVE DHE 30 LEJE DREJTIMI AUTOMJETI TE HEQURA

2

Ne nje rezyme te bere nga Policia e Fierit gjate kesaj jave, eshte bere me dije se jane proceduar penalisht 47 shtetas, te cilet akuzohen per vepra te ndryshme penale. Behet me dije se nga sektori I  qarkullimit rrugor jane vendosur 791 masa administrative dhe jane terhequr 30 leje drejtimi per tejkalim shpejtesie.

 

 

 

https://youtu.be/wx7ngMziCvY