Ballina Vendi “FESTA E LULESHTRYDHES”, PROMOVOHEN VLERAT E FERMERVE TE FRAKULLES

“FESTA E LULESHTRYDHES”, PROMOVOHEN VLERAT E FERMERVE TE FRAKULLES

2

“Festa e luleshtrydhes”. Ka qene ky organizim I Bashkise se Fierit qe ka mbledhur bashke ne Frakull perfaqesus te qeverise, pushtetit lokal, deputete, krere institucionesh e kultivues te luleshtrydhes. Organizuar ne formen e nje panairi, gjate aktivitetit eshte vene theksi tek rendesia qe kane te tilla zhvillime, te cilat promovojne punen e fermereve dhe vleresojne mundin e tyre per te rritur dhe tregtuar luleshtrydhet, brenda dhe jashte vendit.

https://youtu.be/d2nYdjfJe7U