Ballina Vendi FEST’ 57“ LEJLA” E MARKOS DHE IMBROS, FITON CMIMIN E TE RINJVE

FEST’ 57“ LEJLA” E MARKOS DHE IMBROS, FITON CMIMIN E TE RINJVE

3

Marko Strazimiri dhe ImbroManaj kane fituar nje çmim teper te rendesishem qe kete vit jepet si vleresim i jurise se te rinjve, “Çmimi i te rinjve” shkon per kengen Leyla, nje krijim I veçante qe flet per historine e nje vajze qe do behet nene ne moshen 14 vjeçare dhe bashke me femijerin e saj do te rris edhe beben e saj.

https://youtu.be/iX7XZe1Ou2o