Ballina Vendi FERMERET SERISH PROTESTE NE LUSHNJE

FERMERET SERISH PROTESTE NE LUSHNJE

2

Fermere, grumbullues dhe perpunues te prodhimit te produkteve bujqesore ne Lushnje, protestuan serish kunder vendimit te qeverise per TVSH. Ata derdhen bidone me qumesht si dhe produkte te tjera, duke kerkuar ndryshimin e vleres se TVSH-se se rimbursueshme si dhe subvencione reale.

https://youtu.be/UvsN42GbIJI