Ballina Vendi EVITIMI I PROBLEMATIKAVE NE VJOSE, TAKOHEN KRERET E BASHKIVE FIER DHE VLORE

EVITIMI I PROBLEMATIKAVE NE VJOSE, TAKOHEN KRERET E BASHKIVE FIER DHE VLORE

4

Gjetja e zgjidhjeve per te evituar daljen nga shtrati te lumit Vjose kane qene ne qender te nje takimi organizuar ne Njesine Administrative Novosele, ku te pranishem kane qene kreret e bashkive dhe prefeketet e te dy qarqeve. Gjate fjales se tij kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi ka theksuar se situata e 2- 3 viteve te fundit eshte nje kembane alarmi dhe per kete eshte dakordesuar edhe me Kryeministrin, nga ku eshte marre mbeshtetja e plote per t’i dhene zgjidhjen perfundimisht ketij problemi jetik.

https://youtu.be/crpTisM09pY