Ballina Sport ESHTE LUAJTUR TAKIMI I PARE I KAMPIONATIT TE BASKETBOLLIT PER VAJZA U-16

ESHTE LUAJTUR TAKIMI I PARE I KAMPIONATIT TE BASKETBOLLIT PER VAJZA U-16

2

Eshte luajtur kete te diele ne terrenet sportive prane ETC ne Fier, takimi I pare I kampionatit te basketbollit per vajza U-16, mes Apolonise se Fierit dhe ekipit Invaders te Tiranes. Takimi ka perfunduar me rezultatin 52-42 per vajzat e Apolonise, ndersa per trajnieren e tyre Hermiona Çuko, perfshirja ne aktivitete sportive dhe masivizimi I tyre eshte domosdoshmeri.

https://youtu.be/2KjQqagbFDI