Ballina Vendi Drama e Kledi Kadiut: Djali im Gabriel është i sëmurë

Drama e Kledi Kadiut: Djali im Gabriel është i sëmurë

1

Kledi Kadiu ka hapur zemrën e tij dhe në Instagram tregon kalvarin e vuajtjeve që po përjeton së bashku me bashkëshorten Charlotte Lazzari. Çifti ka pritur fëmijën e tyre të dytë në gusht të vitit të kaluar. I vogli që quhet Gabriel, ka probleme të rënda që kur ka lindur. Në ditën e 13 të lindjes Gabriel pati temperaturë të lartë dhe konvulsione, një diagnoze mjaft komplekse e quajtur meningo-encefaliti.

Kledi e përkufizoi lajmin e diagnozës, një proces inflamator i sistemit nervor që prek meningjet dhe trurin, “fillimi i një sprove që na ka vënë vërtet në provë”.

https://www.instagram.com/p/CbetkDKKWu2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6a257007-ec38-4d18-b344-9d689c3acc3b