Ballina Vendi DPT: SHERBIMET ELEKTRONIKE, REDUKTOHEN VIZITAT NE SPORTELE

DPT: SHERBIMET ELEKTRONIKE, REDUKTOHEN VIZITAT NE SPORTELE

2

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve nder prioritetet e punes se saj ka ofrimin e sherbimeve me sa me pak kosto dhe ne kohe te shkurter per te gjithe tatimpaguesit.Burime prne kesaj drejtorie kane bere me dije se ofrimi i nje pjese te konsiderueshme te sherbimeve ne rruge elektronike ka reduktuar ndjeshem vizitat ne sportelet. Te dhenat tregojne se per periudhen janar – nentor 2018, jane dhene ne sportele rreth 35,200 vertetime, ne krahasim me te njejten periudhe te vitit 2017, kur jane leshuar ne sportele mbi 215,000 vertetime.

https://youtu.be/tDCeAMhLTUA