Ballina Kulture Do mungojë në kurorëzimin e mbretit Charles, Familja Mbretërore bën gjestin e...

Do mungojë në kurorëzimin e mbretit Charles, Familja Mbretërore bën gjestin e papritur për Meghan Markle

1

Meghan Markle mund të mos i bashkohet Princ Harry për kurorëzimin e mbretit Charles, por ajo do të përfshihet gjithsesi në program. Çifti është paraqitur në një nga fotot e përdorura në programin zyrtar të suvenireve të kurorëzimit, sipas fotografit Chris Jackson.

Fotografia, e cila është shkrepur në vitin 2018 gjatë festimit të ditëlindjes së 70-të të Charles në Clarence Gardens, tregon të gjithë familjen mbretërore duke buzëqeshur ndërsa pozojnë.

Mbretëresha Camilla dhe Mbreti Charles shihen të ulur pranë njëri-tjetrit në një stol me nipërit e mbesat Princ George, dhe Princeshën Charlotte në të dyja anët e tyre.

Princesha Kate qëndron mbrapa duke mbajtur Princin Louis, tani 4 vjeç, ndërsa burri i saj Princi William, qëndron pranë saj, pranë vëllait dhe gruas së tij.