Ballina Vendi DITA E SOTME SHËNON FUNDIN E CIKLIT TË PARË TË SHKOLLËS VERORE...

DITA E SOTME SHËNON FUNDIN E CIKLIT TË PARË TË SHKOLLËS VERORE PËR TË RINJTË E ROSKOVECIT

2

Dita e sotme shënon fundin e ciklit të parë të shkollës verore për të rinjtë e Roskovecit. Kjo ka qene nje eksperiencë e veçantë dhe e vlefshme për të gjithë të rinjtë të cilët u bënë pjesë e kësaj nisme të ndërmarre nga Kryetarja e Bashkisë se ketij qyteti. Stafi organizator i shkollës verore ka bërë një punë të veçantë në përgatitjen e kësaj hapësire të programit për ta bërë sa më të larmishme.

 

 

 

https://youtu.be/RY3whHDyhxE