Ballina Vendi Dështon raundi i tretë, opozita nuk propozoi asnjë kandidat

Dështon raundi i tretë, opozita nuk propozoi asnjë kandidat

1

Digjet raundi i tretë për zgjedhjen e Presidentit të Republikës.

Opozita nuk solli asnjë kandidaturë në atë që u përcaktua si shansi i fundit nga maxhoranca për të propozuar kandidat për Kreun e ri të Shtetit.

Ndërkohë në fjalën e saj, kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla tha se Konferenca e Kryetarëve do të mblidhet për të caktuar datën e votimi të katërt për zgjedhjen e presidentit”.

“Votimi i tretë konsiderohet i mbyllur”, u shpreh kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla ndërsa shtoi se Konferenca e Kryetarëve do të mblidhet për të caktuar datën e votimi të katërt për zgjedhjen e presidentit”.

Në raundin e katërt maxhoranca ka paralajmëruar se do të jetë ajo që do të propozojë kandidatët për president që do të çohen më pas për votim në parlament. Në raundin e katërt dhe të pestë zgjidhet President kandidati që siguron më shumë se gjysmën e votave të të gjithë anëtarëve të Kuvendit, çka do të thotë se maxhoranca i ka votat