tvkombi
tvkombi

“DANCE AND LOVE”, SPEKTAKLI I I TANGOS DHE VALSIT NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:00 - 15/02/2018

“Dance and Love” ka qene spektakli I organizuar nga qendra e aktiviteve kulturore te Bashkise se Fierit ne kuader te 14 shkurtit, dites se te dashuruarve. Moren pjese ne kete kompeticion te gjitha shkollat e mesme te qytetit te Fierit, publike dhe jopublike, ndersa nje juri profesioniste vleresoi me cmim me te mir

https://youtu.be/Vttu3xk8VxQ

Ju sugjerojmë