Ballina Vendi DALIN DESHMITE E PUNONJESVE: NUK ESHTE LABORATOR DROGE POR PULARI

DALIN DESHMITE E PUNONJESVE: NUK ESHTE LABORATOR DROGE POR PULARI

2

“ Po ndertonim pulari”. Kjo mesohet te kete qene deklarta e punonjeve dhe personave te tjere te cilet jane gjetur ne brendesi te mjediseve te makazines, ku u zbulua nje laborator, I cili sipas policise se Fierit do te perdorej per kultivimin e bimeve narkotike. Ne mjediset e rrethuara te makazines mbareshtoheshin lope dhe derra, ndera ne 300 metra katrore jane gjetur te instaluara pajisjet, e sekuestruara tashme nga blute ne cilesine e proves materiale.

https://youtu.be/LEPhdyooUvw