Ballina Vendi Çantat e kësaj vere: Çfarë është në modë për momentin?

Çantat e kësaj vere: Çfarë është në modë për momentin?

1
Çantat e kësaj vere: Çfarë është në

Jo më kot gjatë gjithë jetës dëgjojmë që çanta dhe këpucët janë elementët që bëjnë veshjen! Në fakt, është fiks kështu! Çanta, i jep veshjes suaj (pavarësisht sa e thjeshtë apo komplekse është ajo) një tjetër pamje. Aq më tepër çantat trend për këtë verë! Çfarë është në modë për momentin?

1. Kashtë, kashtë, kashtë

Çantat e kësaj vere: Çfarë është në

2. Teksturat e leshta

Çantat e kësaj vere: Çfarë është në

3. Çantat e mëdha, të punuara me grep.

4. Çantat me forma të strukturuara mirë

5. Ngjyra të ndezura, forma të çuditshme

Çantat e kësaj vere: Çfarë është në

6. Diçka që shkëlqen!

Çantat e kësaj vere: Çfarë është në

Burimi: Who What Wear