Ballina Vendi BUXHETI 2019, BANORET E CAKRANIT SHPREHIN PRIORITETET E TYRE

BUXHETI 2019, BANORET E CAKRANIT SHPREHIN PRIORITETET E TYRE

2

Kane qene banoret e Njesise Administrative Cakranit ata te cilet kane marre pjese ne degjesen e radhes, ku eshte prezantuar edhe Projekt Buxheti per vitin 2019. Kryetari I Bashkise se Fierit Armando Subashi ka detajur perpara pjesemarresve ate cka eshte bere deri tani ne te gjithe bashkine e madhe te Fierit, ku eshte punuar dhe cilat jane projektet per vitin e ardhshem,projekte te cilat nuk jane te pakta ne numer.

 

https://youtu.be/GopWsS4xJA4