tvkombi
tvkombi

BONUSI I BEBIT, MARRIN CEKUN DY NENAT E PARA NE FIER

Vendi

Publikuar ne:21:10 - 04/01/2019

Dy nena dhe bebet e tyre, qe kane ardhur ne jete ne Maternitetin e Fierit kane perfituar bonusin e Bebit, e cili filloj te aplikohet nga ky 1 janar. Vete nenat e reja, njera prej te cilave solli ne jete femijen e pare, ndersa tjetra te tretin, kane marre bonusin perkates, 40 mije leke dhe 120 mije leke sejcila

https://youtu.be/IDNZq1FKR3E

Ju sugjerojmë