Ballina Vendi BASHKIA FIER SHTRON DREKEN E FUNDVITIT NE SHTEPINE E TE MOSHUARVE

BASHKIA FIER SHTRON DREKEN E FUNDVITIT NE SHTEPINE E TE MOSHUARVE

2

Bashkia e qyteti te Fierit ka shtruar edhe kte vit dreken e fundvitit per te moshuarit e shtepise se te moshuarve. Ne prani te deputetes Adelina Rista, perfaqesuesve te Bashkise dhe te ketij institucioni, u eshte uruar nje vit I mbare te moshuarve qe jane akomoduar ne kete shtepi te moshuarish.

https://youtu.be/FPEpfJ-ZWAs