Ballina Vendi BANORET KERKOJNE INVESTIME, PERGJIGJET BASHKIA: ESHTE DUKE U STUDIUAR E GJITHE ZONA

BANORET KERKOJNE INVESTIME, PERGJIGJET BASHKIA: ESHTE DUKE U STUDIUAR E GJITHE ZONA

2

Banoret e zones informale ne lagjen “Afrim I Ri” ne Fier, kerkojne me teper vemendje, ne infrastrukture, ndricim e gjelberim. Ata kane theksuar se per vite me radhe ne kete zone nuk eshte nderhyre. Nderkohe ka ardhur edhe pergjigja e Bashkise se Fierit nga e cila behet me dije se wshtw duke u studiuar e gjithw zona qw nga Qenasi, Afrimi e deri nw Mbrostar Ferko, pwr tw vijuar me njw projekt tw plotw nw kanalizime, ujwsjellws, rrugw, ndricim dhe gjelbwrim.

 

 

https://youtu.be/HNCRXFew0p4