tvkombi
tvkombi

“BANKERS PETROLEUM”, PROGRAM NE MBESHTETJE TE BIZNESIT

Vendi

Publikuar ne:16:58 - 26/02/2018

Bankers Petroleum ne bashkepunim me Swiss Development Program jane duke  zhvilluar nje program ne mbeshtetje te ndermarrjeve te reja dhe biznesit te vogel e te mesem, ku pjesemarres mund te jene apliktante nga bashkite Fier, Patos dhe Roskovec. Sipas perfaqesuesit te Bankers Petroleum Adriatik Golemi, qellimi i ketij programi eshte zhvillimi dhe rivitalizimi ekonomik i zones se Patos-Marinzes nepermjet nxitjes se krijimit te bizneseve te reja dhe mbeshtetjes se bizneseve ekzistuese.

https://youtu.be/qEZAnSlKRvo

Ju sugjerojmë