Ballina Vendi AUTORI FIERAK ODISE PLAKU SHENON NJE TJETER SUKSES TEATROR NE SKENEN E...

AUTORI FIERAK ODISE PLAKU SHENON NJE TJETER SUKSES TEATROR NE SKENEN E KOSOVES.

2

Kete here ishte komuna e Klines ku ne saje te bashkepunimit me klubin dramatik “Aleksander Moisiu” vihet ne skene monodrama “Pak gjume o njerez” me interpretim te aktorit Lavdim Dushi dhe regji te Alban Gashit. Kjo veper shenoi dhe siparin e aktiviteteve skenike te ketij viti.

https://youtu.be/G9PVdcQtIDA