Ballina Vendi ASFALTOHET RRUGA “ISMET DERTLIU”

ASFALTOHET RRUGA “ISMET DERTLIU”

2

Bashkia e Fierit ka nisur punen per asfaltimin e rruges “Ismet Dertliu”, nje aks rrugor ky ne lagjen “Liri” ne qytein e Fierit. Prej pak ditesh eshte duke u punuar ne kete rruge, e cila i jep fund shqetesimeve te banoreve te kesaj zone. Rruga eshte me parametra e standard bashkekohor, dhe I bashkangjitet projeteve te realizuara tashme si brenda ne qytet ashtu edhe ne njesite administrative.

https://youtu.be/HlpgyqrGbXw