Ballina Vendi ASFALTOHET NJE TJETER RRUGE, RIKONSTRUKTOHET RRUGA “LIRI GERO”

ASFALTOHET NJE TJETER RRUGE, RIKONSTRUKTOHET RRUGA “LIRI GERO”

2

Favorizuar edhe nga moti me diell, bashkia e qytetit te Fierit vijon punen per asfaltimin e akseve te ndryshem rrugor brenda ne qytet por edhe ne Njesite Administrative. Me mjetet dhe punonjesit e bashkise eshte asfaltuar rruga “Liri Gero” e cila ndodhet ne lagjen “1 Maji” te qytetit te Fierit.