Ballina Vendi ARTISTET FEMRA BEHEN BASHKE, EKSPOZITE NE DITEN NDERKOMBETARE TE GRUAS NE GALERINE...

ARTISTET FEMRA BEHEN BASHKE, EKSPOZITE NE DITEN NDERKOMBETARE TE GRUAS NE GALERINE E FIERIT

4

Me shume se 40 gra artiste jane bere bashke, dhe per te tretin vit me radhe kane hapur ne fier nje eskpozite ndryshe, ne diten nderkombetare te gruas. Punimet jane ndjekur me interes nga vizitoret e shumte, ndera autoret vinin nga te gjitha trevat shqipfolese.

https://youtu.be/rvTNXh4aVeI