Ballina Vendi ARTI I FATE VELAJ ZBRET NE GALERINE “VILSON KILICA” NE FIER

ARTI I FATE VELAJ ZBRET NE GALERINE “VILSON KILICA” NE FIER

2

Ka qene nje aktivitet ndryshe ai I organizuar ne mjediset e galerise se arteve “Vilson Kilica” ne Fier, pasditen e se premtes. Ne prani te te ftuarve te shumte, miqve, kolegeve dhe artedashesve fierake, artisti shumedimensional Fate Vela ka hapur ekspoziten e tij me titull “Rapsodia e bluse se jugut” ndersa ka promovuar edhe librit NILKON, kur Danubi takoi Nilin.

https://youtu.be/nYv4D8so48k