Ballina Vendi AFRIMI I SEZONIT TURISTIK BREGDETAR, NDERHYRJE NE UREN E DAREZEZES

AFRIMI I SEZONIT TURISTIK BREGDETAR, NDERHYRJE NE UREN E DAREZEZES

2

Afrimi I sezonit turistik bregdetar ka bere qe te nderhyet ne pjeset problematike. Ne kete kuader, eshte bere edhe mbushja me asfalt e ures se Darezezes, ure e ndertuar ne fillim te ketij vit. Kujtojme se ura ne kete zone u demtuar nga vershimi I ujit  dhe u be re re fale nderhyrjes se forcave te ushtrise.

 

 

 

https://youtu.be/EUyBjSgxn1M