Ballina Vendi 6 TE NDALUAR PER 24 ORE, POLICIA E FIERIT PUBLIKON DETAJET

6 TE NDALUAR PER 24 ORE, POLICIA E FIERIT PUBLIKON DETAJET

2

6 persona jane arrestuar ne flagrance nga uniformat blu te drejtorise Vendore te Policise se Fierit vetem gjate 24 oreve te fundit. Vjedhja dhe dhuna ne familje jane disa prej veprave qe kane konsumuar keta shtetas, ndersa detajet I sjell materiali I pergatitur ne vijim.

https://youtu.be/UGY6Q_wJKT8