Ballina Vendi 6 TE INTOKSIKUAR NE URGJENCEN E SPITALIT TE FIERIT

6 TE INTOKSIKUAR NE URGJENCEN E SPITALIT TE FIERIT

2

6 persona kane perfunduar ne Urgjencen e Spitalit te Fierit pas asaj qe e kane cilesuar si intoksikim nga gazi. Ata vete kane treguar se cfare ka ndodhur, prane nje lokali ne zonen e Zharrzes, ndersa I kane meshuar faktit se gjithcka ka ardhur nga avujt e hidrokarbureve. 6 te rinjte I jane neshtruar ekzaminimeve te nevojshme dhe me pas jane larguar per ne banesat e tyre.

 

 

 

https://youtu.be/YMLmRy0s_AU