Ballina Vendi 22 VJECARI NGA DURRESI PRODHON ARME PRERESE NE BURGUN E FIERIT

22 VJECARI NGA DURRESI PRODHON ARME PRERESE NE BURGUN E FIERIT

3

Nje 22 vjecar qe vuante denimin ne Burgun e Fierit, tashme duhet te perballet edhe me nje tjeter vepen penale. Ne menyre te fshehte, brenda mjediseve te qelise, ai kishte arritur te prodhonte nje mjete preres, ne formene nje thike, si dhe nje unaze, e cila mund te perdorej nga 22 vjecari gjate ndonje konflikti te mundshem. Te dyja mjetet prerese ishin prodhuar nga nje tigan, ndersa Nazmi Çaka, eshte akuzuar pasi tentoi te grabise nje banke ne kryeqytet marsin e vitit te kaluar.

https://youtu.be/x4xhStCCVjw