Ballina Bota Vuçiç: Do bëjmë një përjashtim! Do eksportojmë 30 mijë tonë dhe një...

    Vuçiç: Do bëjmë një përjashtim! Do eksportojmë 30 mijë tonë dhe një sasi misri në Shqipëri

    1

    Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç ka deklaruar se qeveria serbe do të bëjë përjashtim për eksportimin e 30 mijë tonë grurë për Shqipërinë dhe një sasi të vogël misri.

    “Jemi të sigurt edhe nëse nuk kemi korrje dhe me atë korrje mund të ofrojmë shumë për rajonin dhe më gjerë. Rusia dhe Ukraina janë prodhuesit e dytë dhe të katërt të grurit në botë. Ne do të ndihmojmë tregtarët, çmimi është i mirë”, tha Vuçiç