Ballina Lajme Pas vendimit të KAS-it, dërgohet në KQZ deklarata solemne e firmosur nga...

Pas vendimit të KAS-it, dërgohet në KQZ deklarata solemne e firmosur nga Alibeaj

2

Pas vendimit të djeshëm të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS), Enkelejd Alibeaj ka firmosur deklaratën solemne, në cilësinë në kryetarit të komanduar të PD-së. Kujtojmë se ky dokument ishte bërë një pengesë për regjistrimin e tij në zgjedhje.

Mësohet se pasi Alibeaj ka firmosur dorëzimi në KQZ i dokumentacionit është bërë ditën e sotme nga përfaqësuesi ligjor i grupimit të tij, Indrit Sefa.