Ballina Lajme Ekonomi Nuk ndalet ‘rrokullisja’ e Euro-s. Këmbimi valutor

Nuk ndalet ‘rrokullisja’ e Euro-s. Këmbimi valutor

0

Sot, më 6 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 100.1 lekë dhe shitet me 101.4 lekë.

Euro blihet me 107.5 lekë dhe shitet 108.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 124 lekë dhe shitet me 125.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.3 lekë dhe në shitje me 76.4lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: