Ballina Lajme Ekonomi Këmbimi valutor për datën 8 qershor

Këmbimi valutor për datën 8 qershor

0

Këtë të enjte tregu i këmbimi valutor vijon të reflektojë mungesë rritjeje te monedhat e huaja. Një dollar amerikan do të blihet me 99 lekë dhe do të shitet me 100.3 lekë. Euro do blihet me 106.2 lekë dhe do shitet me 107.1 lekë. Paundi britanik do blihet me 123 lekë dhe do shitet me 124.5 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane do blihet me 108.4 lekë dhe do shitet me 124.5 lekë.