Ballina Bota Mbi 3 mijë persona janë arrestuar deri tani në protestat kundër luftës...

  Mbi 3 mijë persona janë arrestuar deri tani në protestat kundër luftës të zhvilluara anekënd Rusisë. Qytetarët rusë që kundërshtojnë vendimin e Vladimir Putin për të pushtuar Ukrainën organizuar tubime në të paktën 34 qytete të vendit të shtunën.

  2

  Vetëm në Moskë u vunë në pranga mbi 70 persona. Autoritetet kërcënuan se do të bllokonin të gjitha mediat që do të jepnin lajme të rreme dhe që nuk shkonin në linjën e Kremlinit.

  Një tjetër protestë e madhe u zhvillua në qendër të kryeqytetit gjeorgjian Tblisi në mbështetje të Ukrainës. Gjeorgjianëve u janë rikujtuar pamjet e luftës me Rusinë në 2008-ën kur Moska mbështeti dhe njohu si të pavarura rajonet e Osetisë së Jugut dhe Abkhazisë.

  Protesta pati edhe në sheshin Times Square të Nju Jorkut ku demonstruesit mbanin parulla kundër presidentit rus Vladimir Putin. Mes tyre kishte edhe ukrainas e gjeorgjianë.

  Protesta pati edhe në Bruksel ku tubuesit e quajtën Putin një terrorist. Ndërsa këto pamje vijnë nga Meksiko Siti ku edhe aty nuk ka munguar solidarizimi me Ukrainën.

  Tv Klan

  Mbi 3 mijë persona janë arrestuar deri tani në protestat kundër luftës të zhvilluara anekënd Rusisë. Qytetarët rusë që kundërshtojnë vendimin e Vladimir Putin për të pushtuar Ukrainën organizuar tubime në të paktën 34 qytete të vendit të shtunën.

  Vetëm në Moskë u vunë në pranga mbi 70 persona. Autoritetet kërcënuan se do të bllokonin të gjitha mediat që do të jepnin lajme të rreme dhe që nuk shkonin në linjën e Kremlinit.

  Një tjetër protestë e madhe u zhvillua në qendër të kryeqytetit gjeorgjian Tblisi në mbështetje të Ukrainës. Gjeorgjianëve u janë rikujtuar pamjet e luftës me Rusinë në 2008-ën kur Moska mbështeti dhe njohu si të pavarura rajonet e Osetisë së Jugut dhe Abkhazisë.

  Protesta pati edhe në sheshin Times Square të Nju Jorkut ku demonstruesit mbanin parulla kundër presidentit rus Vladimir Putin. Mes tyre kishte edhe ukrainas e gjeorgjianë.

  Protesta pati edhe në Bruksel ku tubuesit e quajtën Putin një terrorist. Ndërsa këto pamje vijnë nga Meksiko Siti ku edhe aty nuk ka munguar solidarizimi me Ukrainën.

  Tv Klan