tvkombi
tvkombi

Tuzi në festë, Nik Gjeloshaj fiton mandatin

Rajoni

Publikuar ne:16:16 - 18/03/2023

Shqiptarët e Tuzit kanë shpërthyer në festë pas fitores që ka marr 18 mandate dhe zyrtarisht fiton të drejtën edhe për kryetarin e komunës së Tuzit, që do të jetë Nik Gjeloshaj.

Gjeloshaj është shprehur se fakti që kanë marrë 18 mandate, tregon se ka siguruar një fitore absolute

Në zgjedhjet e fundit lokale, Forumi Shqiptar, i përbërë nga Alternativa Shqiptare (AA), Aleanca Demokratike e Shqiptarëve (DS) dhe Bashkimi Demokratik i Shqiptarëve (DUA), kishte 16 mandate, Partia Demokratike e Socialistëve – 10, Partia Boshnjake – katër, dhe Social Demokratët dhe Mali i Zi Demokratik nga një mandate.

Ju sugjerojmë