Ballina Vendi TRAFIK DROGE, DHUNE E VJEDHJE, 4 TE ARRESTUAR NE FIER

TRAFIK DROGE, DHUNE E VJEDHJE, 4 TE ARRESTUAR NE FIER

2

Policia e Fierit arreston 4 persona, dy te shpallur ne kerkim dhe 2 ne flagrance, per trafik droge, dhune e vjedhje ne seri. Uniformat blu te qytetit te Fierit bejne me dije se arrestimet jane bere ne kuader te planit te masave per te arrestuar te shpallurit ne kerkim dhe atyre qe merren me veprimtari kriminale.

https://youtu.be/AgGWDeYLCHs