Ballina Vendi TE SIGURT DREJT 30 QERSHORIT. ARMANDO SUBASHI MERR MBESHTETJE MAKSIMALE NE BUZEMADH...

TE SIGURT DREJT 30 QERSHORIT. ARMANDO SUBASHI MERR MBESHTETJE MAKSIMALE NE BUZEMADH DHE BISHAN

2

Kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi vijon takimet ne te gjithe bashkine e madhe te Fierit, aty ku bashkebisedimi me qytetaret ne kuarder te zgjedhjve te 30 qershorit vijon. Pasditen e se martes kryebashkiaku Subashi eshte ndalur ne dy takime, I pari prej te cileve me banore te Buzemadhit, Hambarit, Gjonces e Selishtes ne Njesine Administrative Cakran.  Investimet ne rruge, kanale, ujesjellesa, institucione arsimore e sherbime qe jane realizuar ne keto vite do te vazhdojne te rriten ne  4 vjeçarin tjeter eshte shprehur Subashi. Ky I fundit mes ovacionesh eshte pritur edhe ne Bishan, nje tjeter zone ku projetet e Bashkise se Fierit nuk kane munguar

https://youtu.be/sUNu14YlnjQ