tvkombi
tvkombi

Takimi dje me Ramën në Tiranë/ Albin Kurti zbardh bisedën, nga sulmet kibernetike, tek energjia…

Uncategorized

Publikuar ne:11:54 - 14/09/2022

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka zbardhur takimin me kryeministrin Edi Rama.

Kurti të martën doli urgjent nga konferenca për media për t’u nisur drejt Tiranës për takim me Edi Ramën.

“Takimi i djeshëm ka qenë një drekë pune, ka qenë një takim i nevojshëm, e para është siguria kibernetike, kjo ka qenë tema e parë. Ne jemi takuar për të diskutuar për sulmet me të cilat janë përballur dhe për krizat energjetike”, ka deklaruar Kurti.

“Siguria kibernetike ishte tema e parë, pasi isha shumë i interesuar të marr vesh sa më shumë për përvojën e tyre nga sulmet që kanë pasur”, ka shtuar Kurti.

Po ashtu ka shpjeguar se me Ramën ka diskutuar për bashkëpunimin energjetik që dimrit Shqipëria t’i jap energji Kosovës, e Kosova ta bëjë verës këtë gjë.

“Përgatitjet në dritën e rifillimit të procesit të Berlinit, sepse ju e dini që takimet e mëhershme të procesit të Berlinit janë bërë nga Angela Merkel, e tash do të bëhen nga kancelari i ri”, ka thënë Kurti.

“Ka shumë punë të ekipeve tona dhe shumë bashkëpunim paraprak”, ka treguar kryeministri i Kosovës.

Ju sugjerojmë