Ballina Vendi SUBASHI: PROJEKTE MADHORE PAS 30 QERSHORIT NE NJ.A LIBOFSHE

SUBASHI: PROJEKTE MADHORE PAS 30 QERSHORIT NE NJ.A LIBOFSHE

2

Banoret e fshatrave Agim, Havaleas, Metaj, Ndernenas, Hasturkas dhe Adriatik, kane mirepritur pasditen e se martes ne nje bashkebisedim kreun e Bashkise se Fierit Armando Subashi. Me fokus “Zbutjen e kontrasteve midis zonave rurale dhe atyre urbane” gjate mandatit qe po leme pas, me fonde te qeverise shqiptare dhe Bashkise Fier jane kryer ne keto fshatra investime ne infrastrukture e sherbime te ndryshme, eshte shprehur nder te tjera Kryebashkiaku Subashi.

https://youtu.be/A1Qkxts3yCw