Ballina Vendi SUBASHI NE POVELCE DHE DAREZEZE: ZGJIDHET PERFUNDIMISHT PROBLEMI I CERTIFIKIMIT TE PRONAVE

SUBASHI NE POVELCE DHE DAREZEZE: ZGJIDHET PERFUNDIMISHT PROBLEMI I CERTIFIKIMIT TE PRONAVE

2

Shume shpejt  nis procesi i azhornimit te pronave ne Darzeze, inisiative qe Bashkia Fier e ndermori me shpenzimet e veta, per te zgjidhur perfundimisht problemin e çertifikimit te pronave ne kete zone. Ka qene ky lajmi I mire qe ka dhene kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi gjate nje bashkebisedimi me banore te Povelces dhe Darezezes. Ne takim gjithashtu jane prezantuar edhe projektet e nisura dhe ato qe do te zbatohen ne kete zone, ndersa vete banoret kane dhene mbeshtetjen maksimale per Armando Subashin ne zgjedhjet e 30 qershorit.

https://youtu.be/tHJn60L4Kws