Ballina Vendi Stuhitë dhe shtërngatat e shiut përfshijnë Shqipërinë dhe Ballkanin. Kur rikthehet dielli

Stuhitë dhe shtërngatat e shiut përfshijnë Shqipërinë dhe Ballkanin. Kur rikthehet dielli

1

Një stuhi shiu, breshëri dhe ere, ka përfshirë të gjithë rajonin e Ballkanit.

Stuhia ka përfshirë dhe vendin tonë.

Fillimisht do shfaqen vransirat, pastaj stuhitë e shiut dhe breshërit.

Lokalisht do ketë reshjet në formën e rrebesheve shoqëruar me breshër.

Po ashtu, parashikohet një rënie e ndjeshme e temperaturave.

E hëna gjithashtu parashikohet me reshje shiu e shtrëngata.

Ja harta live:

https://embed.windy.com/embed2.html?lat=31.395&lon=37.371&detailLat=31.395&detailLon=37.371&width=650&height=450&zoom=4&level=surface&overlay=rain&product=ecmwf&menu=&message=&marker=&calendar=now&pressure=&type=map&location=coordinates&detail=&metricWind=default&metricTemp=default&radarRange=-1