tvkombi
tvkombi

“RIONE JUNNO”, MUZIKA ITALIANE ZBRET NE FIER

Vendi

Publikuar ne:15:50 - 08/07/2019

“Rione Junno” ka qene  grupi Italian nga Puglia i cili nisi ciklin e aktiviteteve artistike ne Fier per kete sezon veror. Nje shoe I vertete ritmi dhe ngjyrash mbajti gjate artedashesit fierak ne keto nete te nxehta vere, ne mjediset prane parkut qendror te qytetit te Fierit. Nderkohe pergjate gjithe ketyre neteve Fieri do te jete I mbushur me aktivitete, ne kuader te “Fieri Summer Fest”.

Ju sugjerojmë