tvkombi
tvkombi

RIKONSTRUKSIONI I QENDRES SE FIERIT E REHABILITIMI I GJANICES/RAMA: TRANSFORMIM RRENJESOR QE NXIT ZHVILLIM EKONOMIK E TURIZMIN

Vendi

Publikuar ne:16:37 - 26/10/2019

Punimet per rehabilitimin e qendres se Fierit dhe lumit Gjanica po shkojne drejt perfundimit. Ky projekt synon te riktheje Lumin Gjanica ne nje nga asetet natyrore me te rendesishme te zones urbane te qytetit te Fierit dhe te rikonceptoje nje shesh qendror, i cili mungon per qytetin. Kryeministri i vendit, Edi Rama i cili ka inspektuar punimet ka publikuar nje video ku shihen ndryshimet. Ai thekson se fale programit te Rilindjes Urbane po shkon drejt perfundimit nje tjeter transformim rrenjesor aty ku deri dje lumi ishte bere makthi i qytetit te Fierit.

Ju sugjerojmë