tvkombi
tvkombi

PUNONJESIT E UZINES SE BALLSHIT, NE PROTESTE PERPARA PREFEKURES

Vendi

Publikuar ne:17:23 - 27/01/2020

Punonjesit e Uzines se Perpunimit te Naftes ne Ballsh kane protestuar ne mengjesin e kesaj te hene perpara Institucionit te Prefektit te Qarkut Fier. Protesta e punonjesve te Uzines se Ballshit zhvillohet per here te trete para dyerve te institucionit te prefektit te Qarkut Fier ndersa numerohen rreth 7 protesta te naftetareve te Ballshit pas  rreth 4 muajve te papune dhe kater muaj pa marre pagesat.

Ju sugjerojmë