tvkombi
tvkombi

PRITET TE ORGANIZOHET NJE TAKIM QE MUND TI JAP FUND NGERCIT TE KRIJUAR ME RRETH 800 PUNONJESIT E UZINES SE PERPUNIMIT TE THELLE TE NAFTES

Vendi

Publikuar ne:20:23 - 05/02/2020

Nje takim qe pritet te organizohet paraditen e se enjtes mund ti jap fund ngercit te krijuar me rreth 800 punonjesit e Uzines se Perpunimit te Thelle te Naftes ne Ballsh. Sipas vete punonjesve takimi do te zhvillohet me Zv ministrin e Energjitikes dhe Industrise, ndersa kjo mbetet shpresa e tyre e vetme.

Ju sugjerojmë