Ballina Vendi PREFEKTI I QARKUT FIER DEKLAROJ SE ANËTARËT E TASK FORCËS DUHET TË...

PREFEKTI I QARKUT FIER DEKLAROJ SE ANËTARËT E TASK FORCËS DUHET TË INTESIFIKOJNË KONTROLLET PER LUFTËN KUNDËR KULTIVIMIT TË BIMËVE NARKOTIKE

2

Prefekti I Qarkut Fier Baki Bala deklaroj se deri më datë  15 Qershor, anëtarët e Task Forcës  në këtë Qark,duhet të intesifikojnë kontrollet dhe monitorimin  e territorit për luftën kundër kultivimit të  bimëve narkotike. Theksi u vu gjatë një takimi  të organizuar në Institucionin e Prefektit,me drejtuesit e Degëve Territoriale ,të Drejtorisë së  Policisë Vendore, lidhur me  realizimin e detyrimeve të parashikuara në Planin e Veprimit kundër Kultivimit të Bimëve Narkotike 2017 – 2020.

https://youtu.be/Hy34Vjyl7Q0