Ballina Vendi POLICIA FIER NE NJE JAVE, 522 MASA ADMINISTRATIVE, 15 KERKESAPER URDHER MBROJTJE

POLICIA FIER NE NJE JAVE, 522 MASA ADMINISTRATIVE, 15 KERKESAPER URDHER MBROJTJE

2

Puna e Drejtorise Vendore te Policise Fier dhe Komisariateve ne varesi te saj gjate javes qe kaloi ka konsistuar ne marrjne e masave per parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmerise. Vetem ne nje jave jane arrestuar 9 persona ne flagrance, ndersa jane vendosur 522 masa administrative dhe jane terhequr 7 leje drejtimi per tejkalim te normave te shpejtesise. 15 persona kane kerkuar urdher mbrojtje.

https://youtu.be/FPE5hUmPZUw